Schrijnwerkerij Van Raemdonck

Schrijnwerkerij Olivier Van Raemdonck heeft een uitgebreide expertise in zowel daktimmerwerken, dakrenovatie, houten buitenschrijnwerk en interieurafwerking.

U kan bij ons terecht voor onder andere daktimmerwerken van nieuwbouwwoningen en appartementen, dakrenovatie van bestaande woning, inclusief isoleren aan binnen- en buitenzijde van het dak, dakbedekking met pannen voor hellende daken of epdm voor platte daken. Wij werken uw dak ook verder af met kroonlijsten, dakoversteken, dakgoten en regenafvoeren. 

Lees meer...

Onder het luik houten buitenschrijnwerk leveren wij houten ramen, deuren en poorten, gevelbekleding met hout of sidings , tuinbergingen, poolhouse of carport opgetrokken in hout.
Tenslotte bieden wij ook tal van mogelijkheden voor de afwerking van het interieur van uw woning. Leveren en plaatsen van binnendeuren en trappen, afwerking van venstertabletten, rolluikkasten, omkastingen in MDF of gyproc , zolderafwerking, en maatmeubilair en winkelinrichting.

Onze klanten zijn particulieren en zelfstandigen met plannen voor nieuwbouw of renovatie van hun woning. Wij werken eveneens voor architecten en bouwpromotoren. Door ons uitgebreid aan bod kunnen we u een totaalpakket aanbieden en hoeft u met slechts één aannemer te communiceren voor de volledige werkzaamheden.

Wij zijn vooral actief in het waasland (regio Haasdonk, Beveren, Kruibeke, Bazel, Sint-Niklaas, Sint-Gillis, Stekene, Waasmunster, Lokeren), maar ook regio Temse, Bornem en Gent.

Wij leveren steevast maatwerk en houden onze zaak bewust kleinschalig, waardoor het persoonlijk contact van de zaakvoerder en de klant gegarandeerd worden tijdens de volledige periode van de uitvoering.

Wij maken graag tijd vrij om in alle rust uw project te bespreken. Neem nu reeds contact met ons op om een afspraak te maken.

Sluiten

Ons aanbod